Cantec de somn

Sharing is caring!

Somnul este foarte important pentru bebelusi si pentru copii, in general. In timpul somnului copiii cresc iar parintii au putin timp pentru ei insisi sau pentru a rezolva alte treburi prin casa. De cele mai multe ori copiii nu adorm atunci cand vrem noi, asa ca recurgem la diverse metode de „persuasiune”: leganat, cantat, suzete, paturici sau jucarii speciale pentru somn.

Sa le luam pe rand. Cu leganatul nu prea sunt de accord. Creeaza dependenta si poate fi chiar periculos pentru bebelus. In plus isi pierde scopul – acela de a permite parintelui sa mai faca si altceva in timpul zilei.

Suzetele impreuna cu paturica sau jucaria preferata fac minuni. Dar sunt copii care se obisnuiesc atat de mult cu ele incat renunta foarte greu la acest obicei. Sau, cum e cazul fetitei mele, nu suporta deloc suzeta si atunci, in loc sa o calmeze, o agita si mai tare.

Cantatul cere oarece talent si ureche muzicala, dar este fara doar si poate cea mai eficienta metoda. Din fericire, daca parintele nu poate canta exista oricand internetul care iti ofera o gama larga de melodii si sunete care pot te pot inlocui cu succes.

Noi am gasit aceasta melodie atunci cand Matei m-a rugat sa cautam un „cantec de somn”.
Am indragit-o imediat. Enjoy!

Cantec de somn – Nicu Alifantis, pe versuri de Tudor Arghezi

!!Sfat: Introduceti muzica in viata copilului vostru de la cea mai frageda varsta. Face minuni!

Sharing is caring!

17 thoughts on “Cantec de somn”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.