Cantecelul magic

Buna dimineata.

It’s a magical song despre care vreau sa va povestesc astazi.

Stiti cum fiecare familie are jargonul ei propriu si numai cei care stiu „care-i faza” il apreciaza? Ei bine mai intai va explic „care-i faza” si apoi va povestesc despre the magical song (cantecelul magic). Acum cativa ani, aproape de Craciun, am vizionat filmul Polar Express. E povestea unui baietel care nu credea in Mos Craciun dar care este  ales sa calatoreasc cu cu un ten magic pana la Polul Nord ca s-al intalneasca pe Mos. La n moment dat trenul nu mai mergea pe sine si baietelul este foarte suprins si nu intelege cum totusi acesta se deplaseaza. Atunci, o fetita, care calatorea impreuna cu el si care credea cu tarie in magia Craciunului ii spune: IT’S A MAGICAL TRAIN!!!. De aici noi am preluat sintagma si o folosim pentru momentele cand se intampla lucruri inexplicabile.

Acum ca stiti care-i faza, sa revenim la povestea noastra. Matei era mic. Avea 2-3 luni cel mult si plangea mult. Mama nu stia ce sa-i mai faca. Il schimbasem, ii dadusem de mancare, il luasem si in brate. Nimic. La un moment dat a sunat telefonul. Era sora mea mijlocie, careia ii atribuisem ca sunet de apel „Batuta de la Dolhasca”. Ca prin magie baietelul meu s-a linistit si a devenit atent la melodie. Am pus melodia sa cante in intregime si pentru 3 minute si 5 secunde a fost singura melodie care a rasunat la mine in casa. Acelasi efect il are si asupra Aretei. Asa ca acum stiu ca IT’S A MAGICAL SONG!!!

L-am cautat si l-am pus aici pentru toti cei care au nevoie de putina magie in viata lor (a se intelege 3 minute fara tipete de bebelus).

Va rog sa-mi spuneti daca a avut acelasi efect si asupra bebelusilor vostri sau care este your Magical Song.

 

2 thoughts on “Cantecelul magic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.