Ce va pune moșul în ghetuțe? (P)

Iubesc moșnegii. Mai ales pe ăștia doi care aduc cadouri în decembrie. Vin, lasă cadourile și pleacă tiptil spre alte zări. Am încercat de nenumărate ori să-i prind asupra faptului. Mai întâi am vrut să mă asigur că există și mai apoi ca să le mulțumesc. Mi-au făcut copilăria frumoasă, iar acum le bucură sufletele și copiilor mei. Perspectiva de părinte despre Moș e un pic diferită.

 

Tot tamtamul și nebunia care se creează în jurul Sărbătorilor de Iarnă pune o presiune imensă pe părinți. Se pune întrebarea: e suficient o banană și o portocală în ghete sau trebuie cadou de x lei? Vecinul oare ce primește? Oare o să se simtă al meu nedreptățit?

 

După mine, magia momentului nu e CE a primit, ci CUM. Găsești magia în acest eveniment? Atunci totul e bine. Să parcurgi toate etapele pregătirii împreună cu copilul. Să împărtășiți conectarea din timpul pregătirilor și magia de la final când împărțiți ”prada”. Iată momentele cheie ale sărbătorii de Moș Nicolae. Iar dacă îți faci griji despre ce și cât va primi copilul tău în ghetuțe, acum poți să te oprești. Centrul Comercial Felicia vine în ajutorul tău cu o idee grozavă.

 

Voi pregătiți ghetuțele acasă. Dacă sunteți în Iași, le aduceți la Centrul Comercial Felicia în data de 5 decembrie și le luați înapoi pline de surprize a doua zi. 

 

De zece ani Centrul Comercial Felicia organizează acțiunea ”Ce va pune Moșul în ghetuțe”. Devenit o tradiție, acest eveniment aduce bucurie multor copii și scapă de griji pe mulți adulți. Trebuie să țineți cont de un lucru totuși. O persoană poate aduce cel mult 3 ghetuțe.

 

E pe bune! Ia să priviți ce a fost anul trecut acolo.

Să recapitulăm, ce trebuie să faci?

  1. Îți lustruieşti ghetuţele împreună cu copilul tău.
  2. Mergi pe 5 decembrie la Centrul Comerial Felicia, Iași
  3. Lași ghetuţele peste noapte la Centrul Cromatic, pe aleea din mijloc.
  4. Te întorci pe 6 decembrie, descoperi cadourile și vă bucurați împreună de ele.

E simplu, e frumos, e magic! Ne vedem pe 5 decembrie la Centrul Comercial Felicia!

 

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.