Cum sa faci un tunel in sufragerie

Buna sa va fie ziua precum vi-i inima.

Orice prizonier stie ca libertatea e la distanta de un tunel. Ceea ce el nu stie este ca, de fapt, libertatea o reprezinta tocmai construirea acelui tunel. Atunci cand vine vorba despre copii si tunele, detinerea unui astfel de „accesoriu” este libertatea suprema.

Copiii isi doresc tunele, cel putin ai mei isi doresc. Dar nu din acelea intunecate, lungi si umede, ci din acelea distractive, numai bune de explorat, in care te poti fugari cu surioara si iti poti ascunde jucariile.

Variantele de constructie sunt nenumarate. E suficienta putina insiratie pentru a gasi tunelul potrivit pentru sufrageria voastra. Eu am sa va arat cum am procedat noi.

In urma achizitiei unui obiect electrocasnic de mari dimensiuni au rezultat tot felul de deseuri, printre care si o cutie mare si lunga. Pozitionata pe orizontala seamana cu un

?? … TUNEEEEEEEL!! Problema e ca aceasta cutie magica e destul de subtire si, deci, nu are prea mare stabilitate. Prin urmare tunelul trebuie consolidat. Dar cum?? Am incercat diverse variante si pana la urma am ramas la aceasta: am introdus intr-un capat al tunelului o masuta mica. Aceasta nu ii permite „constructiei” sa se rastoarne. Restul… e legenda.

Tot dintr-o cutie de carton am realizat o extraordinara „casuta” multifunctionala. Ea are rolul de casuta pentru Matei, spatiu de depozitare pentru jucarii si suport pentru Areta (o asez pe „casuta” pentru a-i usca parul dupa baita. Doar astel o pot face sa nu fuga si sa nu imi fortez coloana aplecandu-ma la nivelul ei). Ia priviti!

!!SFAT: Folositi cutii de carton pentru a „construi” diverse spatii de joaca pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.