Curs Starter Hand in Hand Parenting la Iași

Parentajul se învață. Mie mi-au trebuit mulți ani ca să înțeleg asta și fac tot ce pot pentru ca părinții de azi să învețe din greșelile mele și să nu le repete. Până la urmă, cea mai importantă și lungă relație din viața ta va fi cu copilul tău. Nu merită ea toată atenția și informarea posibilă? Părinții informați și sprijiniți emoțional vor face copii mai fericiți, iar asta îi va face și pe ei fericiți. De aceea am adus în Iași un curs de parenting care schimbă viața întregii familii în bine. Iată despre ce e vorba.

Ce se va întâmpla la curs

Pe 28 octombrie începem primul Curs Starter Hand in Hand Parenting din acest sezon din Iași. Este o inițiere în arta ascultării și a creșterii copiilor cu blândețe fără a uita de noi și de nevoile noastre. Timp de 6 săptămâni vom naviga apele tulburi ale plânsului, tantrumurilor, agresivității, ticurilor de tot felul, rigidității privind mâncarea, somnul, temele, separarea și vom ajunge pe malul cooperării, jocului, bunei dispoziții și a armoniei în familie.

Hand in Hand Parenting este o abordare de parentaj derivată din teoria atașamentului conform căreia nivelul de atașament resimțit de copil față de părinții săi îi influențează gândirea, creșterea, capacitatea emoțională, nivelul de satisfacție în viață, relațiile și stilul de parenting.

În plus pe lângă atașamet, noi credem că oamenii au nevoie să fie ascultați și să-și elibereze emoțiile care îi blochează pentru a avea o viață armonioasă și satisfăcătoare. Copiii nu fac excepție. Atunci când sunt ascultați, când le punem limite cu blândețe, când ne conectăm și ne jucăm și când îi ascultăm iar, ei au ocazia să-și crească încrederea în sine, sentimentul de siguranță și de apartenență, să să se simtă văzuți, auziți, iubiți și importanți, să învețe și să încerce lucruri noi și să gândească eficient. Până la urmă noi creștem azi, părinții de mâine.

De ce este important ca părinții să participe

Participarea la curs le va oferi 5 instrumente simple și ușor de aplicat, testate de sute de mii de părinți din toată lumea și din toate păturile sociale. Vor învăța să asculte și să fie ascultați, să se joace, să pună limite cu blândețe și să facă față tuturor situațiilor critice cu o înțelegere mai profundă a creierului uman.

Când și unde va avea loc

Cursul Starter Hand in Hand Parenting durează 6 săptămâni și începe sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 10:00 la clinica Armonie. Fiecare întâlnire durează 2 ore, timp în care vorbim despre instrumetele de parentaj Hand in Hand Parenting, prezentăm exemple concrete și punem în aplicare prin jocuri de rol cele învățate.

Ce îmi doresc eu de la acest curs

Îmi doresc ca tot mai mulți părinți să înțeleagă importanța conectării cu copiii, să fie conștienți de capacitățile lor ca părinți și de impactul pe care îl au asupra micuților lor, să aplice instrumentele de parentaj Hand in Hand Parenting și să se bucure de noua lor viață – mai liniștită, mai veselă, mai plină de iubire.

Cum s-a născut ideea

Mi-am dorit întotdeuna să ajut copiii. Felul în care pot ajuta mai mulți copiii deodată este să-i educ pe părinții lor. Eu nu voi reuși niciodată să țin mai mult de 2 copii în brațe în același timp și oricum singurii care ar beneficia profund de pe urma îmbrățișării mele ar fi copiii mei. Deci pentru a fi de ajutor celorlalți copiii am hotărât să îi învăț pe părinții lor cum să-i îmbrățișeze pentru a crea atașamentul sigur de care au nevoie micii omuleți. Am decis să susțin workshopuri și cursuri despre abordarea de parentaj de care m-am îndrăgostit și care mi-a schimbat viața.

Urmează să lansez curând o serie de ateliere pe teme de mare interes: agresivitatea, rivalitatea dintre frați, cum punem limite cu blândețe. Aștept de la părinți și alte situații pentru care au nevoie de ghidare și voi adapta programul în funcție de nevoile lor.

Unde se pot înscrie părinții

Părinții pot da LIKE paginii de Facebook Sfatul Mamei și astfel vor putea fi ținuți la curent cu toate noutățile legate de cursurile și evenimentele pe care le realizez. Tot acolo vor găsi evenimentul numit ”Curs Starter Hand in Hand Parenting”. Aici vor găsi informații despre curs și formularul de înscriere. De asemenea, pot accesa linkul următor care îi va duce direct la fromularul de înscriere.

https://goo.gl/forms/yAkUSNteenWGRBTC2

Haideți să facem mai bună viața copiilor noștri și a familiei noastre și să contribuim la transformarea lumii!

Ne vedem la curs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.