Îmblânzirea emoțiilor – curs Starter Hand in Hand Parenting

Bună să vă fie ziua precum vi-i inima!

Azi unul din copii a venit de la școală nervos. Refuza să-și facă temele și era pornit să mă urască pentru orice. L-am chemat în bucătărie și l-am întrebat ce s-a întâmplat de-i în starea asta. S-a inflamat și mai tare și mi-a trântit diverse vorbe grele. Nu le-am luat personal fiindca îl cunosc mai bine decât niște vorbe aruncate la nervi. În schimb am stat lângă el și l-am încurajat să-mi arate cum se simte, să-mi spună tot ce gândește, ce i s-a întamplat peste zi cât am fost despărțiți și am așteptat să treacă pragul neputinței ce se instalase în el. După nici 10 minute de ascultare profundă era ca un om nou. Temele au curs lin. Privirea și vorbele i s-au îmblânzit și după-amiaza noastră s-a înveselit.

Nu sunt magician, dar pot să te învăț și pe tine să faci magie în viața ta și a familei tale. Te pot învăța să fii un leader, un model adevărat. Iar copiii te vor urma și te vor face mândri. Te pot învăța cinci instrumente bazate pe conectare, ascultare și joacă ce îți vor întări relația cu copiii și îți vor face viața mai ușoară.

Dacă ești în căutarea unor soluții blânde de parenting. Dacă îți dorești mai multă veselie în casă, mai mult timp pentru tine și o viață minunată pentru copiii tăi, atunci acest curs este pentru tine.

Îmblânzirea emoțiilor – Curs Starter Hand in Hand Parenting începe miercuri, 2 octombrie de la ora 18 la Iași. Timp de 6 săptămâni consecutive ne întâlnim la aceeasi oră și învățăm instrumentele Hand in Hand Parenting, facem practică și ne ascultăm reciproc pentru a găsi cele mai potrivite soluții pentru provocările noastre.

Te poți înscrie aici sau poți afla mai multe detalii pe pagina mea de facebook Sfatul Mamei.

Dacă NU ești din Iași sau vrei o variantă și mai comodă, îți recomand varianta ONLINE a cursului care începe marți, 29 octombrie și la care te poți înscrie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.