În mai mergem la Hangariada

Bună să vă fie ziua precum vi-i inima!

 

Dragilor, a dat firul ierbii. A trecut și Paștele. A trecut și Conferința Națională de Parenting – Părinți și copii. E timpul să ne strângem în jurul Iașului și să ne bucurăm de tot ce ne oferă. Luna mai se anunță cu totul specială fiindcă avem șansa să privim orașul de sus.

Între 24 și 26 mai 2019, echipa Teo’s Cafe organizează la Aerodromul Alexandru Matei din Iași cea de-a noua ediție Hangariada, singurul festival de artă și zbor din România. Sunt mândră să fac parte din echipa de nouă bloggeri oficiali care vă vor povesti tot ce trebuie să știți despre acest festival. Aceștia sunt Anca Buruciuc, Anamaria Ghiban, Andrei Butnărașu, Bianca Ionel, Cătălin Acatrinei, Cristina Albu, Diana Toderaș, Matei Marian, cărora li se alătură Ambasadorul oficial Hangariada Andreea Marc.

Blogger oficial Hangariada 2019

 

Până anul trecut am fost doar participant și m-am bucurat de atmosfera destinsă, caldă și naturală a festivalului. Anul trecut am fost parte din festival datorită participării comunității Mamprenoare ca expozant. A fost prima participare a comunități pe care o conduc la un festival de proporții și ne-a deschis foarte bine apetitul pentru ce a urmat. Am organizat ateliere pentru copii și adulți, am expus produse și am făcut demonstrații de servicii pe care le găsești în comunitatea Mamprenoare, dar ne-am și distrat copios. Ia priviți aici!

 

Pe lângă atmosfera relaxată și oamenii prietenoși, am avut ocazia sa ne infruptăm din mâncare bună pregătită de chefi locali, să ne împrietenim cu alți producători locali și să cunoaștem oameni extraordinari.

Mie mi-a plăcut mult să fiu în preajma avioanelor și am privit cu drag curajul celor care au sărit cu parașuta. Anul acesta îmi împlinesc visul de a zbura cu planorul. Tu ai rezervat vreo activitate aviatică?

Întreg programul evenimentului pe zile, harta activităților și toate informațiile despre festival sunt disponibile la www.hangariada.ro, dar și pe pagina de Facebook și contul de Instagram Hangariada.

 

Și anul acesta intrarea în festival este liberă. Te poți bucura de: show aviatic, salturi cu parașuta, zboruri cu planorul, tiroliană, panou de cățărare, stand-up comedy, muzică live, petrecere, discursuri inspiraționale, activități sportive, dansuri, ateliere handmade, teatru pentru copii și teatru pentru oameni mari, instalații de artă urbană, vendori cu mâncare și băutură, spații special amenajate pentru animalele de companie, un cort special Mama și copilul și un spațiu de joacă pentru copii, de peste 1300 mp. Mamprenoare va fi din nou alături de Hangariada cu ateliere, expoziții și alte surprize.

Peste 25.000 de ieșeni, turiști pasionați de artă, zbor și festivaluri de calitate sunt așteptați între 24 și 26 mai la Aerodromul Alexandru Matei din Iași pentru cea de-a noua ediție Hangariada – singurul festival de artă și zbor din țară și singurul eveniment aeronautic inclus în calendarul oficial al evenimentelor Aeronautice Naționale și Internaționale.

Hangariada înseamnă evadarea de care ai nevoie în fiecare primăvară. Înseamnă trei zile de fuziune între artă, zbor, muzică și activități de timp liber. Înseamnă construirea unui spațiu în care comunitatea este pe primul loc.”, declară Teofil Bozbiciu, organizatorul Hangariada.

 

Ca să vă stârnesc și mai tare dorința de a merge la Hangariada vă spun doar că vineri hangarienii se vor bucura de o super-petrecere. Sâmbătă vor avea parte de multă muzică live. Duminică sunteți așteptați la două spectacole de stand-up comedy cu Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Cristi Popesco și Sorin Pîrcălab. Bilete și informații despre spectacolul de stand-up de la Hangariada se găsesc aici. Iar Mamprenoarele vă pregătesc ateliere frumoase de tot.

 

Hai să ne vedem cu toții la Hangariada!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.