O oferta de nerefuzat – rezultate

Salutare tuturor,

Va mai amintiti de oferta pe care am facut-o tuturor cititorilor nostri in aceasta primavara? Daca nu, cautati articolul „O oferta de nerefuzat”. Pentru cei care isi amintesc, si nu numai, vreau sa va povestesc ce s-a intamplat cu adevarat cu acea oferta.

In primavara am lansat un proiect pe care doresc sa-l materializez intr-o afacere pe viitor: Gradina din gradina. Despre ce este vorba? Pe scurt, doritorii pot inchiria o bucatica de teren din gradina mea pe care sa cultive ceea ce doresc. Lucrarile si roadele acelei „gradini” sunt 100% ale beneficiarilor. Am vrut sa testez ideea si am oferit gratuit cate 2 mp de teren pentru prietenii Sfatului Mamei.

Din cei multi care s-au aratati incantati de idee, 2 familii s-au inscris ca si potentiali clienti: cea a Simonei si cea a Petronelei. Din pacate Simona s-a razgandit, din motive necunoscute noua, dar sunt sigura ca se va „dezrazgandi” dupa ce vede rezultatele Petronelei.

Haideti sa vedem cum s-a distrat familia Petronelei si care sunt rezultatele obtinute.

Ca orice lucrare agricola, totul incepe cu pregatirea terenului si cu semanatul.


Tati este cel care afaneaza terenul, indeparteaza buruienile si face copcile si santurile pentru semanat.
Fetele il incurajeaza de pe margine si il sustin cu aplauze.

Cand totul e pregatit, incepe semanatul. Copiii dau o mana de ajutor. Morcovii sunt incantati – vor fi multi, mami mai putin – va avea multa treaba cu raritul.

 

 

 

 

 

Trei saptamani mai tarziu, e vremea sa plivim buruienile, sa rarim morcovii, sa legam si sa copilim rosiile si sa prasim ardeii. Ia priviti ce bine s-au descurcat agricultorii nostri:

 

Dupa alte trei saptamani putem admira o gradina in toata regula. Ardeii si rosiile au deja fructe pe care abia le asteptam sa se coaca, iar morcovii cresc frumos conform graficului. Sunt imagini in premiera cu gradina Petronelei. Nici ea nu le-a vazut inca. Felicitari curajosilor! Aveti o gradina superba si sper ca asta sa a bucure si sa va impulsioneze sa faceti din aceasta activitate una repetitiva.

!!!APROPO: Rosiile trebuie copilite si legate din nou! Sunt atat de pline ca mi-e frica sa nu se rupa. Va asteptam!

!!SFAT: CAND CINEVA ITI FACE O OFERTA DE NEREFUZAT – NU O REFUZA!

2 thoughts on “O oferta de nerefuzat – rezultate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.