Petrecere cu bloggeri la Bistro Moo

Eu sunt mamă. Mai exact, mamă de trei copii. Eu sunt instructor de părinți și blogger. Eu sunt soție și femeie, prietenă, soră și fiică. Probabil, dacă îmi propun să analizez, găsesc încă multe roluri pe care le am. Le fac pe toate cât pot eu de bine. Uneori, însă, am pur și simplu nevoie de o pauză. Joi, am avut ocazia perfectă, oferită de Bistro Moo, Iași.

Nici că se putea mai bine. După o săptămână plină de evenimente mai mici sau mai mari, invitația de a participa la pre-deschiderea oficială a Bistro Moo a picat la țanc. De fapt, gelateria adorată de familia noastră, Moo Gelato, a decis să-și schimbe un pic profilul, să se redefinească și să se îmbunătățească transformându-se într-un bistro chic.

 

Pentru a ajunge această veste la cât mai mulți dintre noi, ieșenii, comunitatea de bloggeri a fost invitată la o degustare și o întâlnire cu dezvoltatorii acestui proiect. Am fost bucuroasă să aflu că Bistro Moo este un brand ieșean cu filiale și în alte orașe din România. M-a încântat total ideea proprietarilor de a achiziționa ingredientele de la producători locali sub politica ”0 km food”. Rafinamentul locului, amabilitatea personalului și ambianța din interior mi-au dat o stare de relaxare și confort, exact așa cum aveam nevoie să găsesc la un Bistro.

Surpriza frumoasă a fost când ne-au invitat să ne facem singuri pastele pe care urma să le consumăm. Am parcurs tot procesul de la amestecarea ingredientelor și până la realizarea pastelor. Am uitat să vă spun, paste cu ardei, cu spanac sau simple, spaghetti, melcușori, tagliatelli sau penne, toate se fac pe loc ori de câte ori ceri la bucătărie un preparat cu paste. Ne-am strâns cu toți în jurul aparatului de paste fascinați, unii gândindu-se că e distractiv, alții gândindu-se ce bine le-ar prinde unul asemănător acasă cu tot cu chef de serviciu.

 

 

Abia așteptam să gust minunățiile care ne ieșeau din mâini, iar așteptarea mi-a fost răsplătită cu generozitate. Melcușori cu creveți din plin și un sos delicios au constituit premiul pentru așteptarea mea, dar am gustat și un burger generos cu cartofi cu usturoi și o delicioșenie de ecler cu nuci. Atât de tare mi-a plăcut eclerul că am luat la pachet câte două bucăți din cele mai noi sortimente de eclere – cu nuci și cu fistic. Norocul meu că am ajuns târziu acasă, altfel nu mai apucam să fac nici o poză, atât de repede le-au devorat ai mei.

A doua zi nu m-am putut abține să nu revin la Bistro Moo împreună cu mama ca să mai degust și alte preparate. Ne-au plăcut și supa cremă de brocoli și pastele carbonara și frappe-ul cu inghețată. Iar prețurile sunt rezonabile.

Ca să sumarizez, fie că mergi pentru o întâlnire de afaceri, pentru o ieșire cu familia (cu sau fără copii) sau cu prietenii, vei reveni cu siguranță la Bistro Moo. Mai multe detalii și imagini găsești pe pagina de Facebook – Bistro Moo.

Deschiderea oficială este week-endul acesta – 17-19 noiembrie – când veți avea parte de muzică, live cooking și multe surprize. Sunați din timp pentru a vă rezerva locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.