Și mămică, și antreprenor de succes

Sharing is caring!

În vară am fost la un workshop cu titlul ”Și mămică, și antreprenor de succes”. Titlul m-a intrigat. Pe mine mă intrigă mereu ”instigările” la moderație. Nu le găsești pe toate drumurile. Îmi doream să aflu cum să combin în armonie rolul de mamă și cel de antreprenor. Așa am cunoscut-o pe Alina Bota.

Alina Bota
Alina Bota – Fondatoarea Comunitații Mamprenoare

Vă spun cu mâna pe inimă că habar n-aveam cine e Alina Bota sau cum a ajuns, tocmai de la Cluj, să țină un workshop în Iași. La momentul respectiv voiam doar să ies din casă, să mă văd cu adulți și să discutăm altceva decât despre copii.

Două dorințe le-am bifat, dar a treia nu s-a lăsat. Pentru că, așa cum spune de fiecare dată Alina, la workshop-urile ei ai mari șanse să te întâlnești și cu bebeluși. Copilul de la purtător nu e criteriu de excludere ci mai de grabă de integrare. Pe de altă parte, să fim serioși, era o sală plină de mămici. Subiectul copii era inevitabil. Nu a fost supărător pentru că, până la urmă, asta și voiam să aflu – cum îmbin pasiunea pentru copii cu pasiunea pentru business.

Iată cu ce m-am ales. Acest workshop oferă soluții de dezvoltare a unei afaceri de la zero, cu buget redus. Soluțiile sunt practice. Ele sunt rezultatul experienței de 18 ani de business și a zecilor de proiecte dezvoltate împreuna cu mămici antreprenor din Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Iași, București și Ploiești.

Participarea la acest workshop constituie poarta de intrare în Comunitatea Mamprenoare. Acesta este un Business Hub & Accelerator care sprijină mămicile antreprenor să-și construiască afaceri profitabile de la zero și să ajungă cât mai repede la profit. Scopul principal nu este să socializăm ci să facem profit.

Detalii despre Comunitate găsești pe https://mamprenoare.wordpress.com/  (deocamdată, suntem în procesul de mutare a site-ului pe platforma proprie)

Am creat relații noi cu femei antreprenor ca și mine. Am fost martora evoluției unor colege Mamprenoare și m-am bucura împreună cu ele de reușitele lor. Am înțeles ce înseamnă puterea femeilor și a mamelor reunite sub un scop comun fără a pierde din vedere unicitatea și individualitatea fiecăreia. Planurile pentru anul care abia a început cuprind realizarea unei reviste Mamprenoare și colaborări cu revista The Woman și alte canale media care să facă această comunitate cunoscută.

Membre Mamprenoare Iași
O parte dintre membrele Mamprenoare Iași

Mai multe detalii despre workshop și beneficiile participări găsești mai jos. Eu voi fi acolo pe 22 februarie și te aștept și pe tine să fim colege în Comunitatea Mamprenoare.

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos și devin valide după efectuarea plății.

https://goo.gl/forms/MMWNFkRgyAJayqkf1

CUI SE ADRESEAZĂ?

  1. Mame aflate în concediu de odihnă care își doresc o afacere proprie.
  2. Mame aflate la început de drum în antreprenoriat, care sunt înca în căutarea unor soluții de promovare.
  3. Mame antreprenor care se confruntă cu situații complexe de management și HR și au nevoie de consultanță.
  4. Mame antreprenor aflate în căutarea unor soluții de networking de calitate.

CU CE TE POATE AJUTA?

  1. Să îți CLARIFICI domeniul în care ai cele mai mari șanse de reușită în afaceri (descoperirea expertizei/vocației pornind de la experiența, educația, talentul și valorile proprii).
  2. Să ECONOMISEȘTI TIMP și BANI dezvoltându-ți afacerea pe baza unui ghid structurat, în 10 pași simpli.
  3. Să primești MOTIVAȚIE, SUPORT și PROMOVARE de la o Comunitate de mame antreprenor care se educă și se promovează reciproc.

FACILITATOR

Alina Bota – Mamă antreprenor, Fondator Mamprenoare, fost executiv în corporate cu 16 ani de experiență în domeniul financiar, business consultant și personal branding consultant.

Detalii despre Alina găsești pe www.mamprenoare.wordpress.com și www.elisabota.wordpress.com

TESTIMONIALE ȘI POVEȘTI DE SUCCES

http://financialparenting.eu/nimic-nu-e-intamplator-sau-cum-a-luat-nastere-acest-blog/

https://mamprenoare.wordpress.com/testimonial/

DESPRE MAMPRENOARE ÎN PRESĂ

https://www.youtube.com/watch?v=DwiMOMVJm6Y

https://www.cariereonline.ro/actual/te-ai-gandit-ca-dupa-sarcina-sa-devii-antreprenoare-care-sunt-avantajele-sa-fii-propria-ta-sefa

http://evz.ro/le-vine-femeilor-devina-antreprenor.html

http://www.garbo.ro/articol/Cariera/21920/dupa-sarcina-multe-mamici-devin-antreprenor.html

PREȚ

100 lei/persoană

10% reducere pentru mămicile care se înscriu și plătesc până în data de 1 februarie.

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos și devin valide după efectuarea plății.

https://goo.gl/forms/MMWNFkRgyAJayqkf1

 

Ne vedem pe 22 februarie la workshop-ul ”Și mămică și antreprenor de succes”!

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.